J'aime La Vlie
J'aime La Vlie
J'aime La Vlie

vr 26 jun t/m zo 28 jun Grote Zaal muziek, vlieland

J'aime La Vlie

Gecanceld i.v.m. de coronamaatregelen

Misschien wel het leukste Eurovisie-feestje van het land

Het zal net als vorig jaar na de winst van Duncan Laurence voelen als één grote afterparty aan zee, deze vierde editie van het J’aime La Vlie-festival op Vlieland, waarbij eiland- en vakantiegevoel samensmelten met liefde voor Eurovisie. In het leven geroepen door enthousiaste songfestivalfans (OGAE NL), voormalig ESF-deelneemster Esther Hart (Nederland 2003) en kampeerterrein Stortemelk op Vlieland.

De line-up voor 2020 bestaat uit Ryan O'Shaugnessy (IE 2018), Annabel Conde (ESP 1994), Poli Genova (BUL 2011 & 2016), Justs (LAT  2016) en Esther Hart (NL 2003). Zij treden op tijdens het Big Eurovision Concert op zaterdag en een van hen geeft een soloconcertje op een verrassingslocatie. Op zondagmiddag is er de Eruovisie-Sing-A-Long en - oh ja - op vrijdag openen we met een buffet. Tussen de concerten kijken festivalgangers en artiesten sterren, doen ze een workshop meerstemmig zingen, yoga op het strand of - wie weet - gaan ze J'aime La Vlie-geren. Niets hoeft, alles kan.

Ga naar J'aime La Vlie voor meer informatie. Met je JLV-passe-partout kun je fraaie kortingen krijgen op een Stortemelk-huurtent, verschillende hotelkamers en op fietshuur (zie de site). En check ook Jaime La Vlie FB!

J'aime La Vlie
Website J'aime La Vlie
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey