Stortemelk Halve Marathon
Stortemelk Halve Marathon
Stortemelk Halve Marathon

zo 08 aug - 12.30 uur sport en spel, vlieland

Stortemelk Halve Marathon

Inschrijving uitgesteld tot nader bericht

'Rugnummer' 23 zou eigenlijk vorig jaar plaatsvinden en is verplaatst naar zondag 8 augustus van dit jaar. Alles onder voorbehoud uiteraard, maar we hopen met grote hopen!

Lees hier het bericht over de inschrijving: die is tot nader bericht uitgesteld in verband met de coronasituatie. 

Het grootste jaarlijkse sportevenement op Vlieland en een must voor iedere rechtgeaarde loop- en Vlieland-liefhebber. Alle benodigde informatie over afstanden, tijden, kleedruimte, bootreis etc. vind je op de site van de Halve Marathon Vlieland

's Ochtends is er speciaal voor de jeugd de Ministortelon, een loopwedstrijd op kampeerterrein Stortemelk: eerst voor de kleintjes en dan voor de 'bovenbouw' van de jongeren. Check voor de juiste starttijden de posters op Stortemelk en het wekelijkse recreatiekrantje.

De prijsuitreiking na de wedstrijd is om 15:30 uur op het terras van de Bolder op kampeerterrein Stortemelk. Die wordt afgesloten met live muziek, uiteraard met de buitenaards gezellige Casanova's: dik feest dus! 's Avonds in de Kleine Zaal kunnen de voetjes van zowel toeschouwers als lopers nog een keer van de vloer, op gezellige dansplaatjes.

Stortemelk Halve Marathon

Foto: Janke van der Schaaf

Website Stortemelk Halve Marathon
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey