Vakantie-Super

Vakantie-Super

De Stortemelk Vakantie-Super: voor al uw zomerse boodschappen

Behalve voor vers brood en de dagelijkse benodigdheden kunt u gedurende het kampeerseizoen bij ons terecht voor kampeerartikelen als houten haringen, gasflessen en koelelementen. Er is er een breed aanbod aan strandartikelen en die leuke linnen retro-tasjes - meteen handig voor de boodschappen! - met het Stortemelk-logo, in verschillende kleuren.

Actuele openingstijden en informatie
Kunt u terecht op www.stortemelksuper.nl of bij bedrijfsleiders Robert Algra (06-51032674) en Dick Spreeuwers (06-51032701). Check ook regelmatig de Facebook-pagina in verband met nieuwe en aanbeidingen.
Tot snel in het nieuwe seizoen!

Wilt u uw gasfles laten klaarzetten? 
Stuur een e-mail naar winkel@stortemelk.nl met als onderwerp 'Gasfles ophalen' - of direct via dit linkje: winkel@stortemelk.nl - en vermeld daarin duidelijk de naam die op de gasfles staat en de datum waarop u deze wilt afhalen. Wij zorgen er dan voor dat uw gasfles op de gewenste dag klaar staat bij de zij-ingang van de kampwinkel. U kunt zich dan melden bij het winkelpersoneel.

Werken in onze Vakantie-Super?
We zijn altijd zoek naar personeel: van kassamedewerkers tot vakkenvullers. Iets voor jou? Ga dan snel naar Vacatures, lees daar alle info over verblijf en salaris en vul daar het online sollicitatieformulier in.

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey