Ons gezellige grandcafé, voor een drankje of een maaltijd, een potje kaarten of muziek

De Bolder

Ons mooie grandcafé, recreatiegebouw annex poppodium

De Bolder is nog steeds wat het al in de jaren 60 was: een plek waar je als kampeerder terecht kan, met goed of slecht weer, om iets te drinken, een spelletje te doen of naar muziek te luisteren. Inmiddels is de vroegere ‘kantine voor koffie met een koek’ uitgebreid tot een volwaardig en sfeervol grandcafé. Voor een altijd vers kopje koffie, diverse bieren van de tap, heerlijke en betaalbare maaltijden en live muziek, binnen of buiten op het prachtige zonnige terras. Ook buiten het hoogseizoen is het er heerlijk. Met een boek bij de open haard, een Vlielander Kruidenbittertje ernaast en de voeten omhoog.

Het Bolder-podium: een begrip
Als de Bolder het jaar rond open was, dan behoorde deze zeker tot het Nederlandse clubcircuit. Jaarlijks staan hier hartje zomer tIentallen topbandjes, -singer/songwriters en -kleinkunstartiesten op het podium van de Grote of Kleine Zaal. De optredens variëren van kleine, intieme zitconcerten tot dampende feestgigs en alles daartussen. Vanaf eind juni is hier het complete zomerprogramma van 2019 te downloaden.

Uit eten of 'afhalen'?
Alles kan! De uitgebreide menukaart van de Bolderkeuken - met pizza’s, salades, complete maaltijden en een betaalbare, dagelijks wisselende ‘Bolderhap’ – doet kampeerders regelmatig besluiten lekker en gemakkelijk te eten en ‘morgen maar weer in de tent te koken’ of een maaltijd voor het gezin mee te nemen. Voor de snelle trek en vers softijs is er het cafetaria 'om de hoek'. Zie hier de Bolder-menu- en drankkaart.

Openingstijden
In het hoogseizoen is het grandcafé geopend van 10.00 tot 01.00 uur. Daarbuiten staan de openingstijden altijd vermeld bij de receptie. De Bolder, is net als kameerperrein Stortemelk, gesloten van 1oktober tot 1 april.

NB Het is niet mogelijk om een tafel te reserveren in de Bolder of op het terras. U wordt altijd zo snel mogelijk geholpen.

Doe De Bolder cadeau!

Doe De Bolder cadeau!
De Bolder-cadeaubon!

Leuk om weg te geven, deze tegoedbon ter waarde van € 20,-. Verkrijgbaar in De Bolder.

Program

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey