Nieuwsoverzicht

vr 14 aug

Stortemelk en corona actueel

Hier vindt u altijd het laatste nieuws

Beste gast, via dit bericht houden we u graag op de hoogte van de laatste stand van zaken.

U bent van harte welkom bij ons als u een bevestigde én betaalde reservering voor een huurtent of kampeerplaats heeft. Heeft u die niet, dan kunt u niet op Stortemelk komen kamperen. Verder is het niet mogelijk om uw reservering te verlengen of het aantal gasten binnen uw boeking te verhogen.
Een volledige bezetting van het kampeerterrein is dit seizoen niet mogelijk binnen de huidige overheidsrichtlijnen, en het zal dan ook rustiger zijn op kampeerterrein Stortemelk dan in voorgaande jaren.

Sanitairgebouwen
Sinds maandag 15 juni zijn de toiletgebouwen weer toegankelijk gemaakt voor onze kampeerders.

Wat te doen bij (een vermoeden van) klachten:
Wij willen er alles aan doen om te voorkomen dat het coronavirus opduikt op het kampeerterrein en verzoeken u daarom vriendelijk deze informatie goed te lezen:
- Als u klachten heeft die verband kunnen houden met het coronavirus moet u thuisblijven. Bij klachten is het mogelijk om een test te laten doen bij de GGD, om uit te sluiten dat u besmet bent met het coronavirus. De uitslag van de test is binnen 48 uur bekend.
- Indien u een reservering heeft voor kampeerterrein Stortemelk en twijfelt of u het coronavirus heeft, vragen wij u dringend om telefonisch contact te nemen met het kampeerterrein alvorens naar Vlieland af te reizen.
- Indien u op Stortemelk verblijft en twijfelt of u het coronavirus heeft, vragen wij u om in uw tent te blijven en direct telefonisch contact op te nemen met de receptie.

Vragen en antwoorden
Er komen nog steeds heel veel vragen binnen via onze mailbox. Wij proberen eenieder zo snel mogelijk antwoord te geven, maar toch duurt dit soms langer dan u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip. Check bij vragen ook de download Coronavirus en Stortemelk - vraag en antwoord.

Het huidig geldende coronaprotocol op Stortemelk
U leest hierin alles over het huidig geldende Stortemelk-protocol: Het coronavirus en uw verblijf op Stortemelk.

Het is toegestaan om met mensen uit meerdere gezinnen gebruik te maken van overdekte accommodaties. Personen van 18 jaar en ouder, die niet tot een huishouden behoren, houden altijd (dus ook binnen) 1,5 meter afstand tot elkaar.

De Bolder
Voor alle informatie over De Bolder verwijzen we u naar www.boldervlieland.nl. In de Stortemelk Zomerkrant staat inmiddels achterhaalde informatie over het verplicht reserveren voor een plek binnen. Dat hoeft dus niet meer. 

De Stortemelk Vakantie-Super
De Stortemelk Vakantie-Super is geopend voor vers brood, de dagelijkse benodigdheden en een breed assortiment aan kampeer- en strandartikelen. In onze winkel hanteren we het Verantwoord Winkelen-protocol.

Rederij Doeksen
Vanaf 1 juli Rederij Doeksen is de tot dan geldende capaciteitsbeperking opgeheven, maar wij raden u altijd aan tijdig uw bootticket te boeken. De dienstregeling voor juli en augustus is gemaakt met inachtneming van coronamaatregelen, waar de rederij zich nog steeds aan moet houden, zoals gefaseerd in- en ontschepen. Afvaarttijden kunnen afwijken van de eerder gepubliceerde dienstregeling.

Stortemelk en corona actueel
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey