Erwin Nyhoff
Erwin Nyhoff
Erwin Nyhoff

wo 08 jul - 20.30 uur Kleine Arena muziek

Erwin Nyhoff

Stortemelk Duinpansessie

Onze eerste artiest van dit jaar en een die in het verleden meerdere malen in De Bolder stond. Gitarist/zanger Erwin Nyhoff werd bekend met zijn eigen band The Prodigal Sons - u weet wel: van de hit You Still Think - en stond daarmee in voorprogramma's van Pearl Jam en Alanis Morissette. Na het uiteenvallen van 'The Sons' speelde hij jarenlang alles en overal en besloot in 2015 te auditeren voor The Voice Of Holland. Daar leidde zijn unieke stemgeluid en performance tot een derde plek en een hernieuwde belangstelling van podia. De afgelopen jaren reisde Nyhoff (al dan niet met eigen band) ook weer langs grotere podia in zowel het club-, festival- als theatercircuit, onder meer op De Zwarte cross, in Carré en in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Hij deed verschillende succesvolle theatertournee’s, zoals Woodstock The Story en In The Footprints Of Springsteen. 

Bij ons doet hij wat hij het beste kan: het zingen en spelen van eigen werk en covers die klinken alsof hij ze zelf heeft geschreven..

Bij onze Stortemelk Duinpansessies kunnen, of liever gezegd mogen maximaal 100 personen aanwezig zijn. Vooraf moet je hiervoor reserveren via www.recreatiestortemelk.nl. Aanvang is altijd 20:30 uur en de locatie de Kleine Arena (de duinpan buiten Stortemelk, naast Vak Groen). Het publiek zit tijdens deze sessies. Kleedje mee dus.

Erwin Nyhoff

Foto: Stefan Kemper

Website Erwin Nyhoff
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey