Paceshifters
Paceshifters
Paceshifters

di 11 aug - 20.30 uur Kleine Arena muziek

Paceshifters

Stortemelk Duinpansessie

Een zomer lang niet optreden, dat gaat er bij de mannen van de Paceshifters echt niet in en dus komen zij zelf naar hun vakantievierende publiek toe. 'Het liefst', zo schrijven ze op hun website, 'zouden wij op dit moment onze nieuwe plaat aankondigen, want onze vijfde plaat is klaar om gedrukt te worden, maar we zijn echt een live-band en willen de plaat het liefst pas uitbrengen als we weer mogen spelen. Hopelijk hebben jullie nog even geduld en kunnen we straks weer met z’n allen de zalen afbreken. En tot die tijd kunnen we samen op vakantie. Wij gaan deze zomer de vetste campings af om daar een toffe akoestische set te spelen!'

En ja, ook Stortemelk hoort daarbij. Wij zijn extreem benieuwd hoe zij hun over-energieke rock akoestisch ten gehore gaan brengen, maar dat het feest wordt, staat vast. Zittend, dat wel, maar toch!

Bij onze Stortemelk Duinpansessies kunnen, of liever gezegd mogen maximaal 100 personen aanwezig zijn. Vooraf moet je hiervoor reserveren via www.recreatiestortemelk.nl. Aanvang is altijd 20:30 uur en de locatie de Kleine Arena (de duinpan buiten Stortemelk, naast Vak Groen). Het publiek zit tijdens deze sessies. Kleedje mee dus.

Paceshifters
Website Paceshifters
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey