Tim Knol
Tim Knol
Tim Knol

wo 15 jul - 20.30 uur Kleine Arena muziek

Tim Knol

Stortemelk Duinpansessie

Na zijn grote doorbraak als 20-jarige singer-songwriter in 2010 volgden er wilde jaren voor Tim Knol, waarin hij drie albums uitbracht, overal gevraagd werd en overal stond: van Pinkpop tot Lowlands en ook meerdere malen op kampeerterrein Stortemelk en Into The Great Wide Open. In 2013 nam hij een sabbatical en zag hij zijn band vertrekken. Dat viel niet mee, maar een rocktournee in 2015 met zijn garagebandje - 'aftikken en gaan' - The Miseries bleek een goed werkend medicijn. Daarna volgde Cut The Wire, een ouderwets mooie liedjesplaat - een mix van rock, pop en Americana - die hij samen met gitarist en goede vriend Anne Soldaat produceerde. Alom niet dan lof voor deze elpee uit 2018 - alleen al de moeite vanwege de fantastische hoes. Eigenlijk stond Tim dit seizoen op Stortemelk 'ingeroosterd' voor De Bolder met zijn vrienden van The Blue Grass Boogiemen. Nu komt hij alleen: ook geen straf. Hij kan putten uit een uitgebreid arsenaal aan prachtige liedjes en hier en daar een welgekozen cover.

Bij onze Stortemelk Duinpansessies kunnen, of liever gezegd mogen maximaal 100 personen aanwezig zijn. Vooraf moet je hiervoor reserveren via www.recreatiestortemelk.nl. Aanvang is altijd 20:30 uur en de locatie de Kleine Arena (de duinpan buiten Stortemelk, naast Vak Groen). Het publiek zit tijdens deze sessies. Kleedje mee dus.

Mocht je trouwens meer (muziek van) Tim Knol willen: op maandag 13 en dinsdag 14 juli is hij met Awkward I op Vlie in verband met zijn Wandelclub. Even checken ook!

Tim Knol
Website Tim Knol
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey