14 oktober 2024

Check op Facebook ons einde-seizoenovericht

Van weer een fantastische zomer

Een verzameling kiekjes van Stortemelk-medewerkers van het afgelopen kampeerseizoen. Check ze daar, deze einde-seizoenplaatjesvan vooral onze medewerkers die met zoveel plezier en inzet aan de slag zijn geweest op het kampeerterrein en in en rond De Bolder. 

Van Pleeploeg- en Receptieborrel op terras en in Kleine tot geluid- en licht in Grote Zaal, van disco tot bruine fruitschaal voor bands. Nachtwacht-medewerkers op jacht naar een zonsondergangkiekje of een AD-er die zijn eigen kroost over de Ministortelon-finish helpt. Van de van Staatsbosbeheer geleende boswachter Anke Bruin die de kleine kampeerders de natuur insleurt tot de Recro’s die stoelen, medailles en ijsjes regelen. Van artiesten - onder meer Rico met de Casanova’s en absoluut hoogtepunt Jett Rebel - tot blij barpersoneel en iedereen die meewerkt om optredens mogelijk te maken. Van gelukkige kampeerders tot gelukkige Nachtgasten na de Theaterweekvoorstelling - uiteraard met Wimie Wilhelm in gedachten. Van handtekeningen-, setlijst- en selfiejagers tot de kleine hardlopertjes - meer foto’s volgen eind dit jaar - en starts op de dag van de 25ste Stortemelk Halve Marathon. Van een directeur die ongetraind die 21 km-plus loopt en daarna meefeest met haar gezin op het terras tot een directeur die niet kan stoppen met plaatjes draaien. En een heuse Stortestaf-baby die niet anders kan dan ooit Pleeploeglid worden. Werken op Stortemelk is bijna nog leuker dan er vakantievieren. 

We wensen iedereen een heel fijne winter en degenen die komen herfstkamperen op Stortemelk van 19 oktober tot en met 3 november wensen wij heel veel plezier. We hopen jullie volgend jaar weer te zien! 

Credits aan iedereen die foto’s heeft ingestuurd!

MEER RECENT NIEUWS