Nieuws

Programma

Kampeerterrein Stortemelk

Kamperen aan zee op het prachtige Waddeneiland Vlieland

Een camping waar men nog echt kampeert in tenten. Dicht bij de elementen, in een natuurlijk duingebied, slechts een duinenrij verwijderd van het Noordzeestrand en rondom alleen maar weidse luchten. Waar altijd een frisse zeebries staat, waar jong en oud onvergetelijke vakanties beleven en waar je niet hoeft uit te leggen waarom het alweer de zoveelste keer is dat je er komt.

Wakker worden met het geluid van de branding. Heerlijk voor je tent 's avonds een wijntje drinken, kijkend naar de mooiste zonsondergangen. De kinderen zie je overdag alleen als ze honger krijgen, zoveel valt er te spelen en te doen.

Wij hopen iedereen komend seizoen weer te verblijden met een recreatief, sportief en cultureel zomerprogramma zoals onze gasten, eilanders en eilandgasten dat al decennia lang van ons gewend zijn: voor jong en oud en voor elk wat wils. Binnen in de Grote en Kleine Zaal van De Bolder, buiten op het zonnige Bolder-terras, in onze sportkooi of Kleine Arena, in bos of op het strand!

Kampeerterrein Stortemelk is in 2023 geopend van 1 april tot 1 oktober.

Stortemelk heeft naast de sfeervolle boshuisjes en duinhuisjes - voor elk jaargetijde - en het diverse aanbod aan fraaie huurtenten voor tijdens het kampeerseizoen nu ook de prachtige 37-persoons groepsaccommodatie 'De Nulck', geopend van 1 oktober tot 1 april voor een heerlijk verblijf op Vlieland buíten het zomerseizoen.

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey