Dat was het voor dit jaar!

De agenda voor 2020 was uiteindelijk nog een heel mooie, met prachtige Duinpansessies, een aangepaste Stortemelk Theaterweek en leuke nieuwigheden als de Pubquiz. We zien jullie graag weer in 2021.

Programma

Kampeerterrein Stortemelk

Kamperen aan zee op het prachtige Waddeneiland Vlieland

Een camping waar men nog echt kampeert in tenten. Dicht bij de elementen, in een natuurlijk duingebied, slechts een duinenrij verwijderd van het Noordzeestrand en rondom alleen maar weidse luchten. Waar altijd een frisse zeebries staat, waar jong en oud onvergetelijke vakanties beleven en waar je niet hoeft uit te leggen waarom het alweer de zoveelste keer is dat je er komt.

Wakker worden met het geluid van de branding. Heerlijk voor je tent 's avonds een wijntje drinken, kijkend naar de mooiste zonsondergangen. De kinderen zie je overdag alleen als ze honger krijgen, zoveel valt er te spelen en te doen. In het voor- en naseizoen is het hier heerlijk rustig.

Wij zijn zeer verheugd dat het kampeerterrein deze zomer toch open kon gaan. Dit is onder specifieke voorwaarden in verband met de actuele richtlijnen omtrent het coronavirus. Leest u hier de informatie over het Coronavirus en uw verblijf op Stortemelk. Bij vragen kunt u naar de download Corona en Stortemelk - vraag en antwoord.

Dit jaar moesten we in verband met corona de complete Bolder-agenda voor Kleine en Grote Zaal cancelen, maar konden we onze gasten een prachtig alternatief bieden middels onze akoestische 'Duinpansessies' - muziek én theater - in de Kleine Arena en toch nog heel veel sport en spel voor jong en oud. Een erg leuk alternatief was de wekelijkse pubquiz in de Grote Zaal.

Ook de toegang tot De Bolder is (nog) onderhevig aan protocollen dit seizoen. Check voor het laatste nieuws, menu's en bijzonderheden De Bolder-site. Er zijn overigens nog enkele Bolder-vacatures. Kijk snel!

Kampeerterrein Stortemelk is dit jaar geopend tot en met 31 oktober.

Stortemelk heeft ook sfeervolle boshuisjes en duinhuisjes - voor elk jaargetijde - en voor tijdens het kampeerseizoen een divers aanbod aan fraaie huurtenten.

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey