Nieuws

Programma

Kampeerterrein Stortemelk

Kamperen aan zee op het prachtige Waddeneiland Vlieland

Een camping waar men nog echt kampeert in tenten. Dicht bij de elementen, in een natuurlijk duingebied, slechts een duinenrij verwijderd van het Noordzeestrand en rondom alleen maar weidse luchten. Waar altijd een frisse zeebries staat, waar jong en oud onvergetelijke vakanties beleven en waar je niet hoeft uit te leggen waarom het alweer de zoveelste keer is dat je er komt.

Wakker worden met het geluid van de branding. Heerlijk voor je tent 's avonds een wijntje drinken, kijkend naar de mooiste zonsondergangen. De kinderen zie je overdag alleen als ze honger krijgen, zoveel valt er te spelen en te doen. In het voorseizoen is het hier heerlijk rustig.

Dit jaar hebben we helaas het geplande Bolder-programma moeten cancellen in verband met het coronavirus. We probere deze zomer - uiteraard binnen de richtlijnen van de overheid - toch nog zoveel mogelijk leuke activiteiten en wat optredens te organiseren. Hou de site en de posters op de aanplakborden in de gaten voor alles wat wél door kan gaan!

Wij zijn zeer verheugd dat het kampeerterrein open kan gaan op vrijdag 15 mei 2020. Dit zal zijn onder specifieke voorwaarden in verband met de nieuwe richtlijnen omtrent het coronavirus. Leest u hier de - voorlopige - informatie over het Coronavirus en uw verblijf op Stortemelk. Ook voor ons blijft nog veel onzeker. Alle vragen die opkomen, zowel bij u als bij ons, worden nog steeds verzameld en indien mogelijk beantwoord. Deze zijn verzameld in een download: Corona en Stortemelk - vraag en antwoord

Ook de toegang tot De Bolder is onderhevig aan protocollen dit seizoen. Check voor het laatste nieuws, menu's en bijzonderheden De Bolder-site.

Kampeerterrein Stortemelk is dit jaar geopend tot en met 31 oktober.

Stortemelk heeft ook sfeervolle boshuisjes en duinhuisjes - voor elk jaargetijde - en voor tijdens het kampeerseizoen een divers aanbod aan fraaie huurtenten.

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey