Aanmelden verblijf seizoenplaatsen en tenthuizen

Aanmelden verblijf seizoenplaatsen en tenthuizen

Aan- en afmeldprocedure eigenaren seizoenplaatsen en tenthuizen en hun gasten

Geachte eigenaar van een seizoenplaatsen en/of tenthuis,

Om het aan- en afmelden voor u en uw gasten makkelijker te maken werken we met het volgende systeem:

  • Op de hoofdfactuur staat het borgbedrag voor het ronde tentlabel en het aanwezigheidslabel.
  • De eigenaar krijgt bij aankomst het ronde tentlabel en het aanwezigheidslabel mee. Hij of zij houdt beide labels, totdat de seizoenplaats en of het tenthuis afgebroken wordt. (De eigenaar blijft zelf verantwoordelijk voor het aanwezigheidslabel. Als dat label aan het eind van het seizoen kwijt is, krijgt de eigenaar de borg niet terug).
  • Wanneer de eigenaar er is, hangt die het aanwezigheidslabel bij het ronde label. Wanneer de eigenaar weg is, hangt die het label binnen of bergt het op.

Aan- en afmelden eigenaar seizoenplaats en/of tenthuis en uw gasten:

  • De eigenaar kan ons tot 48 uur voordat hij of zij komt een online melding (zie formulier op de site) sturen. Let op: alle velden moeten worden ingevuld. Aanmeldingen die later binnenkomen kunnen niet door ons worden verwerkt.

Wij checken in naar aanleiding van de online melding . Wij checken de eigenaar ook uit op de aangegeven dag. Als deze verandert, dan kan de eigenaar dit opnieuw online doorgeven of gewoon even melden bij de receptie.

  • Wij bevestigen deze boeking per e-mail aan de eigenaar.
  • Wij zullen u en uw gasten op de data van bijgevoegde bevestiging in- en uitchecken. Mocht de aankomst- en/of vertrekdatum veranderen, kunt u dit via een e-mail aangeven.

Bijzettent labels

De procedure van de bijzettent-label voor de tenthuizen blijft zoals het was: deze wordt pas opgehaald als de tent opgebouwd wordt en dan wordt ook pas de borg daarvoor betaald.
Mochten seizoenplaatshouders een bijtent hebben bijgeboekt, dan staat deze op de hoofdfactuur, alsmede de borg hiervan. Dit label wordt bij de eerste incheck van het seizoen aan de seizoenplaatshouders meegegeven. Aan het einde van uw seizoenarrangement levert u dit label gelijktijdig met het hoofd- en aanwezigheidslabel in.

Goed om te weten: de noodzaak om aan- en af te melden blijft, de regels hieromtrent blijven ook. Mocht het een keer voorkomen dat dit niet gebeurt, dan wordt er eerst contact gezocht met de eigenaar. Gebeurt het herhaaldelijk dan zullen administratiekosten in rekening worden gebracht. Ook kan het gevolgen hebben voor het verkrijgen van een seizoenplaats voor het volgende jaar.

Aanmelden eigenaar Aanmelden gast

Nieuws

Programma

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey