Nieuwsoverzicht

di 24 aug

Corona-update

Actuele informatie vanuit Stortemelk 

Beste gast van Stortemelk, 

Net als in de rest van Nederland blijft corona ook op Vlieland en Stortemelk een belangrijk aandachtspunt. Uiteraard proberen wij als kampeerterrein er alles aan te doen om uw verblijf door te kunnen laten gaan en veilig te laten verlopen. 

Stortemelk-personeel
Voordat onze medewerkers afreizen naar Vlieland doen zij een sneltest en alleen met een negatieve test mogen zij afreizen naar Vlieland. Ook zijn onze medewerkers alleen aan het werk als zij voor aanvang van hun dienst negatief getest zijn. Positief geteste personeelsleden van Stortemelk gaan vanzelfsprekend conform de richtlijnen van de GGD in quarantaine, evenals de medewerkers die naar voren komen uit het bron- en contactonderzoek. Door het inperken van risico's kan het voorkomen, zoals eerder dit seizoen gebeurde, dat we problemen hebben voor wat betreft de personele bezetting.

Bezoekers van Vlieland 
Ook als bezoeker van Vlieland kunt u verkoudheidsklachten krijgen of positief testen op het coronavirus. Als u positief test op het coronavirus dan zijn de richtlijnen vanuit de GGD van toepassing. Bij verkoudheidsklachten maakt u een afspraak om u te laten testen via het landelijke afsprakennummer: 0800-1202. De testlocatie is de huisartsenpraktijk aan de Molenglop 6. U dient de uitslag in uw vakantieverblijf - in quarantaine - af te wachten.

Is de uitslag positief, dan zal de GGD contact met u opnemen voor het bron- en contactonderzoek. Blijf in quarantaine in uw vakantieverblijf en maak geen gebruik van het sanitairgebouw. Informeer kampeerterrein Stortemelk via 0562-451225 of 06-15338681. U krijgt vanuit het kampeerterrein verdere uitleg over de te nemen maatregelen. Stap in géén geval zomaar op de veerboot om naar huis te gaan, daarmee brengt u andere mensen in gevaar. Wilt of moet u toch naar huis, neem dan contact op met Rederij Doeksen: in overleg kunt u in de VIP-ruimte naar wal vervoerd worden.

Wij hopen u via deze weg voldoende te hebben geïnformeerd.  

Hier vindt u overige belangrijke informatie over Corona en uw verblijf op Stortemelk (en faciliteiten als de Stortemelk-receptie en Vakantie-Super).

Vriendelijke groeten, 

Medewerkers kampeerterrein Stortemelk

Corona-update
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey