Nieuwsoverzicht

wo 28 jun

De Stortemelk Zomerkrant 2023 is klaar!

Met nieuws, programma en veel meer!

Onze informatiekrant voor onze kampeerders en huurders, eilanders en iedereen op Vlieland is er weer. Met op de voorzijde onder meer Stortemelk-, recreatie-, Flidunen- en eilandnieuws. De achterzijde is - naast het Bolder-programma van deze zomer - voor een groot deel gewijd aan (nu nog) directeur Jan van der Veen en staat vol verhalen en anekdotes uit de periode van juni 2000 tot nu. Hijzelf was het daar (absoluut) niet mee eens, maar daar hebben wij makers ons niets van aangetrokken.

De papieren krant is binnenkort te verkrijgen bij de Stortemelk-receptie, Flidunen en VVV en wordt huis-aan-huis bezorgd op Vlieland. Twee opmerkingen over de Bolder-agenda: op dinsdag 8 augustus treedt alleen Douwe Bob & Band op (dus niet ook BRUUT!: dat zou een gekke boel worden), en het optreden van Tangarine is verschoven naar zondag 27 augustus.

Hierboven en onder 'Downloads' voor thuisblijvers of laterkomers en andere geïnteresseerden alvast de digitale (en gecorrigeerde) editie. Een tip voor de echte leesliefhebber: vergelijk op een regenachtig dagje de papieren en digitale versie met elkaar en zoek de verschillen!

Veel leesplezier en een fantastische zomer toegewenst.

De Stortemelk Zomerkrant 2023 is klaar!
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey