Nieuwsoverzicht

za 28 jan

Kampeervouchers ITGWO uitverkocht

Gelieve niet te mailen of bellen: lees hieronder alle informatie

Beste Into The Great Wide Open-bezoekers van 2023: gefeliciteerd allereerst met het bemachtigen van een festival-ticket. Niet alleen het festival was vandaag in 40 minuten uitverkocht, dat waren ook - helaas voor een flink aantal onder jullie - alle kampeervouchers voor kampeerterrein Stortemelk die via de ITGWO-ticketservice beschikbaar zijn gesteld. 

Voor de ITGWO-ticketbezitters die vandaag géén Stortemelk-kampeervoucher hebben weten te bemachtigen, geldt het volgende:

Op dit moment zijn de kampeerplekken voor het jaar 2023 nog niet online te boeken, dus mailen of bellen heeft nu geen zin. De kans dat er nog kampeerplaatsen beschikbaar zijn tijdens het ITGWO-festival, is vrij klein omdat, zoals gezegd, alle vouchers verkocht zijn. Het valt uiteraard te proberen, dus hou de Stortemelk-site in de gaten in verband met het moment dat de kampeerplaatsen online gaan.

De mensen die vandaag wél een voucher in hun bezit hebben gekregen, ontvangen in april nader bericht met informatie over het omzetten van de verkregen voucher naar een daadwerkelijke kampeerplek (zie ITGWO-praktisch). Ook voor hen geldt: alsjeblieft niet mailen of bellen.

Dank voor jullie begrip.

Kampeervouchers ITGWO uitverkocht
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey