Postpakketten

Postpakketten

Belangrijk om te weten

Pakketten, bestemd voor onze kampeerders, waar niet voor getekend hoeft te worden, neemt Stortemelk gewoon in ontvangst. Wij hangen een briefje op een bord in de receptieruimte en met dit briefje kunt u het pakketje bij ons ophalen.

Voor pakketten waarvoor wél door de daarop vermelde ontvanger getekend moet worden, tekent Stortemelk niét. De bezorger neemt het pakketje weer mee en laat een bericht achter voor de geadresseerde. Ook dit bericht hangen wij op hetzelfde bord, met informatie van ons voor u over de verder te volgen procedure (u dient dit briefje met daarop het nummer waarop u te bereiken bent aan de receptie van Stortemelk te geven).

De bezorger zal vervolgens, zoals PostNL voorschrijft, het pakketje nogmaals aan u aanbieden. Indien dit niet lukt, neemt hij het pakket weer mee en wordt het retour afzender gezonden. Het wordt dus NIET opgeslagen bij PostNL Vlieland. Controleert u dus alstublieft zelf in het geval van een online-bestelling via track & trace de verzending en afleverdatum van uw pakket. Dan moet het allemaal goed komen.

Programma

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey