Big Eurovision Concert
Big Eurovision Concert
Big Eurovision Concert

za 18 jun - 20.30 uur Grote Zaal muziek

Big Eurovision Concert

Met vijf voormalige Eurovisie-deelnemers en een live band!

Voor liefhebbers én die-hard-fans van het Eurovisie-songfestival. Een groot, songfestivalgetint feest in de Grote Zaal van De Bolder op Stortemelk, met vijf voormalige deelnemers aan het internationale Eurovisiesongfestival. Dit jaar met singer-songwriter Ryan O'Shaugnessy (IE 2018), Franklin Brown (NL 1996), Bojana Stamenov (RS 2015), Justine Pelmelay (NL 1989) en Esther Hart (NL 2003).

Ze brengen naast hun eigen ESF-nummer veel overbekend songfestival-repertoire, dus dat wordt dansen en meezingen geblazen. Niet in de laatste plaats vanwege de live band - zoals het vroeger was - die de artiesten begeleidt: de J'Aime La Vlie Huisband onder leiding van Geert Leurink, bestaande uit dames en heren die werken met grote namen uit de Nederlandse showbizz.

Toegang tot dit concert krijg je uiteraard op vertoon van je J'aime La VLie-passe-partout, maar je kunt ook een los ticket hiervoor boeken (net als overigens voor de Eurovisie-Sing-A-Long op vrijdag en het The KIK Hertaalt Eurovisie-concert op zondag) via de J'aime La Vlie-ticketpagina.

Check J'aime La Vie voor alle info over tijden, locaties, andere programma-onderdelen en meer. Voor degenen die van elke minuut 'JLV' willen genieten, is er op zaterdag ook nog een afterparty in Café De Stoep (in de Vlielandse Dorpsstraat), waar DJ Louis werkelijk alles van het ESF gaat draaien. De laatste nieuwtjes vind je ook op Jaime La Vlie FB en J'aime La Vlie-insta.

Big Eurovision Concert
Website J'aime La Vlie
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey