De Baron
De Baron
De Baron

za 05 aug - 22.00 uur Grote Zaal muziek € 7,50

De Baron

Guerilla-brass!

Dat maakt deze band. De jongens halen hun inspiratie uit uiteenlopende wereldgenres: desertrock, balkanbeat en het Nederlandse levenslied. Ze 'creëren liefdevol anarchisme en storten bakken aan energie uit over het publiek'. Volgens het Belgische muziekblog Luminous Dash is er bij deze band namelijk geen sprake van vonken die overspringen op het publiek, maar van heus brandgevaar. En het Duitse online muziekmagazinge Musik An Sich noemt De Baron het 'anarchistische antwoord op de Amsterdam Klezmer Band'. Dat al die termen kloppen, weet het vaste Stortemelk-publiek inmiddels ook. Naar de Grote Zaal dus voor een klezmer-moshpit!

Met Niek Lathouwers (zang & bas), Pascal van Hulst (zang, alt- & baritonsax), Duco de Vries (tenorsax), Freek Hofste (backing vocals & gitaar), Anton Hoogvliet (backing vocals & drums), Brend Kolfschoten (trombone) en Ivar Verburg (trompet).

Kaarten voor dit concert bestel je via recreatie.stortemelk.nl.

NB Vanwege de onzekere weersvoorspellingen en de plassen rondom het Bospodium is besloten het optreden te verplaatsen naar de Grote Zaal. Het aanvangstijdstip wordt 22:00 uur.

De Baron
Website De Baron
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey