De Kleine Arena in juli
De Kleine Arena in juli
De Kleine Arena in juli

ma 18 jul t/m do 28 jul Kleine Arena kinderen

De Kleine Arena in juli

Hilarisch meeleeftheater voor jonkies

Vorig jaar vertrokken de Arena-bewoners naar andere oorden om dit seizoen weer terug te komen. Ook benieuwd naar alle kolderieke toestanden en nog dwazere situaties waarin zij doorgaans terechtkomen? Sluit je dan weer aan bij de grote stoet kinderen, die na het avondeten via Vak Groen naar de grote duinpan nèt buiten Stortemelk trekt.

De Kleine Arena is er vijf weken lang gedurende het hoogseizoen, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Het begint altijd om 19:00 uur. Dit jaar starten we op 18 juli en zwaaien we de Kleine Arena-bewoners uit op de 18de augustus. En ja: niet alleen leuk voor jong, maar ook voor oud(er).

En omdat dit meeleeftoneel dit seizoen 25 jaar bestaat, hierbij een gouwe ouwe. Van rechts naar links de (voor de lichting kindertjes van 2010) onvergetelijke Heitje Karweitje, Kitty Cat, minister Obami, Citronella en Ries Droelvink.

Alle kinderen opgelet: op vrijdag 12 augustus is het het Grote-25-Jaar-Kleine-Arena-Discofeest! Zie de achterkant van de Stortemelk Zomerkrant van dit jaar, die speciaal gewijd is aan de 'KA'.

De Kleine Arena in juli
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey