Diggy Dex & Band
Diggy Dex & Band
Diggy Dex & Band

do 24 aug - 22.00 uur Grote Zaal muziek

Diggy Dex & Band

'Chansonrapper'

Met verhalen op muziek neemt deze 41-jarige songwriter/rapper (echte naam: Koen Jansen) je mee naar zijn 'binnenwereld'. Al toerend en reizend met zijn vriendenband ontdekt hij steeds diepere betekenissen over het leven, en daar wil hij over vertellen. Als rapper blijft hij trouw aan zijn hiphop-roots, maar even gemakkelijk en al jaren bewandelt hij ook andere muzikale wegen, bijvoorbeeld die van de Franse popmuziek. Kenmerkend voor deze hiphopartiest: hij is niet bang om zich kwetsbaar te tonen. En getuige de succesvolle club- en theatertournees, talloze festivaloptredens en een uitverkocht Carré slaan zijn toegankelijke en eerlijke nummers aan. In 2020 maakte hij indruk bij De Beste Zangers en in 2021 tijdens de concerten van de (tijdens de coronapandemie door Guus Meeuwis en Kraantje Pappie opgerichte gelegenheidsformatie) The Streamers.

Dat Diggy Dex een show weet op te bouwen weten we op Stortemelk uit eigen ervaring. Laat in het seizoen dit jaar, maar niet té. Wij verwachten een hiphopfeest met een gevoelig randje en jullie in de zaal!

Voor dit concert zijn de kaarten (maximaal zes per persoon) alleen via de voorverkoop te verkrijgen: op 24 augustus om 13:00 uur op het recreatieplein (en op = op).

Diggy Dex & Band
Website Diggy Dex
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey