Douwe Bob & Band
Douwe Bob & Band
Douwe Bob & Band

di 08 aug - 22.00 uur Grote Zaal muziek 15,00

Douwe Bob & Band

'Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon. 

Zijn nieuwste single This World Is Our Home, geproduceerd door Gordon Groothedde, gaat over je thuis voelen op deze aarde, bij je vrienden en over geaard zijn in het nu. Gelukkig zijn in deze wereld en met de mensen van wie je houdt. Na het rootsy Americana album Born To Win Born To Lose (2021) nu weer een echte popplaat.

Douwe Bob won in 2012 de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisiesongfestival, werd twee keer onderscheiden me een 3FM Award en drie keer met een Edison. Dit najaar viert hij zijn 10-jarig jubileum en is hij te zien in het TV programma De Beste Zangers. Eind 2023 komt er een nieuwe documentaire uit, de opvolger van de IDFA docu “Whatever Forever” (2013) 10 jaar later', aldus de bio. En wij zijn gewoon heel blij dat hij weer op Stortemelk speelt!

Voor dit concert zijn de kaarten (maximaal vier per persoon) via de voorverkoop te verkrijgen: op 8 augustus om 13:00 uur op het recreatieplein. Er zijn nog aan de deur te kopen vanavond!

Douwe Bob & Band

Foto: Tim Kasper

Website Douwe Bob
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey