Het Tuintheater
Het Tuintheater
Het Tuintheater

do 22 jul - 21.00 uur theater

Het Tuintheater

Met 'De Beer' en 'Het Aanzoek'

Liefst twee voorstellingen deze avond (16+):

* 'De Beer' van Anton Tsjechov:

Een jonge vrouw in diepe rouw om haar overleden echtgenoot heeft zich opgesloten in haar eigen tuin. Rouwen zal ze, haar hele verdere leven lang. Ze heeft al een jaar geen mens gezien. Totdat er plotseling iemand in haar tuin staat. De lompe kerel Grigorí Stephanovitsj Smirnov heeft dringend geld nodig. Maar de jonge weduwe is niet in de stemming om zich met geldzaken bezig te houden. Een tweestrijd ontstaat tussen twee standvastige lieden. Maar in Tsjechovs stukken kan alles, en wat lijkt op een totale mismatch bljkt iets anders, de liefde loert om de hoek. En dan is het verloren ...

Tekst: Anton Tsjechov
Spel: Jurriën Remkes en Julia van der Vlugt
Regie: Stephen Liebman

* 'Het Aanzoek' van Anton Tsjechov:

Het Tuintheater speelt hun versie van deze beroemde eenakter. Daarin verzamelt de ongetrouwde Iván al zijn moed bij elkaar om aan te kloppen bij zijn buurman Stépan met de vraag of hij met zijn dochter Natalja mag trouwen. Dit is het begin van een humoristisch drama vol zenuwinzinkingen, knikkende knieën en onhandigheden. Tsjechov heeft alles uit de kast gehaald om chaos te creëren.

Het Tuintheater is een inititatief van acteurs Jurriën Remkes en Julia van der Vlugt, ontstaan vanwege het sluiten van de theaters in 2020. 

Tekst: Anton Tsjechov
Spel: Jurriën Remkes, Julia van der Vlugt en Rutger Remkes
Regie: Stephen Liebman

NB Deze voorstellingen worden opgevoerd in het bos, naast de entree van kampeerterrein Stortemelk.

Je kunt voor deze voorstelling reserveren via recreatie.stortemelk.nl.

Het Tuintheater
Website Het Tuintheater
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey