J'aime La Vlie
J'aime La Vlie
J'aime La Vlie

vr 30 jun t/m zo 02 jul Grote Zaal muziek, vlieland

J'aime La Vlie

'Eurovisie-meets-Vlieland'-festival

En we voorzien weer heel wat eiland- en Eurovisie-genot tijdens de eerste lustrumeditie. Het festival werd in 2016 in het leven geroepen door enthousiaste songfestivalfans, OGAE NL-leden, kampeerterrein Stortemelk en Esther Hart, die ons land in 2003 vertegenwoordigde in Riga.

Ook dit jaar is er in de Grote Zaal van De Bolder het Big Eurovision Concert, waar voormalige ESF-deelnemers acte de présance geven. Zo stonden in het verleden Baccara, Franklin Brown en Lenny Kuhr op het Bolder-podium. Welke nationale en internationale Eurovisie-grootheden dit jaar de line-up vormen, blijft nog even geheim. Zij worden hoe dan ook live begeleid door de J'aime La Vlie Huisband o.l.v. Geert Leurink. Naast dit grote concert zijn er de andere jaarlijkse 'succesformules': het buitenconcert op een geheime locatie (strikt voor passe-partouthouders) en het openingsbuffet. Dit jaar is er een nieuwe Eurovisie-hit (waarover later meer).

Tussen de concerten door gaan de JLV-passe-partouthouders (en -artiesten) sterrenkijken, hardlopen, yoga-en op het strand of een workshop 'smartphone-fotografie' volgen, luisteren naar - wie weet - een lezing, per fiets van alles leren over het eiland en haar geschiedenis en nog veel meer. Oh ja, en je wordt ingehaald op en uitgezwaaid vanaf de Vlielandse kade.

Voor meer informatie ga je naar J'aime La VlieBinnenkort worden daarop de speciale kortingen voor JLV-passe-partouthouders op hotelkamers en Stortemelk-huurtenten bekendgemaakt. Met dat passe-partout zijn nog meer kortingen te verkrijgen op het eiland! Check ook Jaime La Vlie FB!

J'aime La Vlie
Website J'aime La Vlie
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey