Laura van Dolron
Laura van Dolron
Laura van Dolron

wo 26 jul - 21.00 uur Grote Zaal theater

Laura van Dolron

met 'De Uitnodiging' - theater (16+)

Een feel good-voorstelling voor getekende mensen

'Dé romantische voorstelling van het jaar' - NRC ★★★★★

'In 2021 maakte Laura van Dolron Geen Verhaal, over de scheiding. In 2022 maakt Laura van Dolron De Uitnodiging, een ode aan haar nieuwe liefde..

Laura schreef een ode aan Mark. Aan liefde na scheiding. Over je hart openen. Nog een keer. En nu echt helemaal. Een ode aan haar geliefde en alle mensen die ondanks bindings- en verlatingsangst de sprong weer wagen.

Elk moment in je leven is een uitnodiging om de liefde opnieuw toe te laten. Om te spreken of te zwijgen, te troosten of te breken, een hand vast te pakken of in het licht te stappen. Luister naar je leven en neem De Uitnodiging aan. 

Zoals bij elk van haar voorstellingen gebruikt Laura zichzelf ook voor deze voorstelling als menselijk laboratorium. Genadeloos openhartig en nieuwsgierig onderzoekt ze de wereld via zichzelf en zichzelf via de wereld. Grote vragen maakt ze klein door ze op zichzelf te betrekken en het meest persoonlijke wordt universeel door de poëtische, herkenbare manier waarop zij het beschrijft.'

En, vooruit, nog een mooie kwalificatie: 
'Van Dolron durft haar liefde te delen, schaamteloos eerlijk, dikwijls in prachtige proza vol tegendraadse logica. Omdat het belangrijk is' - Parool

Kaarten reserveer je via recreatie.stortemelk.nl.

Laura van Dolron
Website Laura van Dolron
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey