Michelle David & The True Tones
Michelle David & The True Tones
Michelle David & The True Tones

di 22 aug - 22.00 uur Grote Zaal muziek

Michelle David & The True Tones

Gospel meets soul meets blues meets jazz meets afrobeat

De afgelopen vier jaar trokken Michelle en haar mannen de wereld over en speelden uitverkochte shows in clubs, theaters en festivals van het noordelijk tot het zuidelijk halfrond en van oost naar west. Maar belangrijker: tot in de harten en zielen van het publiek, waar dan ook.

Na de release van vijf veelgeprezen, met gospel doordrenkte albums, een Edison-nominatie (de Nederlandse Grammy) en tal van tv-optredens, zat de band in de uitzendingen van NPO1 en sierde die een reeks uitzending op van Studio Peking, tijdens de Olympische Winterspelen van 2022. Ook daar maakten 'MM & TTT' van elk optreden een soulspektakel met hun unieke combinatie van gospel, soul, blues, jazz en afrobeat. Dat de muzikale horizon nog breder kan bewijst het laatste album ‘Truth & Soul’: dromerige Indie-soul met een zware jaren 70-vibe vermengd met Braziliaanse smaken en Afrikaanse ritmes.

Zoals altijd wanneer Michelle David & The True Tones op het Bolder-affiche van kampeerterrein Stortemelk staan - en wat verheugen we ons daar weer op - zeggen we: ga erheen! Je wordt er een beter mens van.

Kaarten voor dit concert bestel je via recreatie.stortemelk.nl.

Michelle David & The True Tones

Foto: Jonathan Hielkema

Website Michelle David & The True Tones
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey