Quar-on-tour
Quar-on-tour
Quar-on-tour

di 18 aug - 20.30 uur Kleine Arena muziek

Quar-on-tour

Stortemelk Duinpansessie

Met Yorick van Norden, Judy Blank & Simon Keats (The Kik)

Zoals bij zovele artiesten waren ook de zomeragenda's van deze drie singer-songwriters als gevolg van de coronasituatie ineens blanco. Gedrieën besloten ze hun krachten te bundelen voor een 'Quar-on-tour': een serie intieme en informele zomerconcerten op Nederlans mooiste campings, waarbij de verplichte 1,5 meter afstand voor het publiek gewaarborgd kan worden zonder aan sfeer te hoeven inboeten. De muzikanten worden begeleid door pedal steel-gitarist 'extraordinair' Stefan Wolfs.

Simon Keats is bekend als toetsenist van Nederlands bekendste beatband The Kik. Hij brengt al sinds 2006 platen uit en heeft daarmee inmiddels 'een eigen universum gecreëerd waarin hij naast musicus ook talkshowhost en schrijver kan zijn'. Simons liedjes zijn energiek, eerlijk en puur: sfeervolle americana op z'n best.

Judy Blank nam in 2013 deel aan 'De beste singer-songwriter van Nederland' en brak in 2018 definitief door met het in Nashville opgenomen album Morning Sun. ZIj maakt liedjes van buitengewone schoonheid: klein akoestisch en recht uit het hart.

Weinig albums van van vaderlandse bodem werden afgelopen jaren zo goed ontvangen als Yorick van Nordens The Jester. Zo repte OOR over 'de perfecte popplaat' en de Volkskrant over een 'muzikaal hart-en-ziel-meesterwerk, zo aanstekelijk dat je de nieuwe Paul McCartney er gerust even voor laat liggen' en schreef de Bassist over 'een meesterwerkje dat laat zien dat Yorick tot de groten in Nederland behoort'. In december 2018 werd deze plaat genomineerd voor een Edison in de categorie 'alternative'.

Een wel heel best trio dus. En maar liefst twee avonden achtereen in de Kleine Arena met hun 'Quar-on-tour'. Op dinsdag 18 en woensdag 19 augustus.

Bij onze Stortemelk Duinpansessies kunnen, of liever gezegd mogen maximaal 100 personen aanwezig zijn. Vooraf moet je hiervoor reserveren via www.recreatiestortemelk.nl. Aanvang is altijd 20:30 uur en de locatie de Kleine Arena (de duinpan buiten Stortemelk, naast Vak Groen). Het publiek zit tijdens deze sessies. Kleedje mee dus.

Quar-on-tour
Website Yorick van Norden
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey