Stortemelk Halve Marathon
Stortemelk Halve Marathon
Stortemelk Halve Marathon

zo 14 aug - 12.30 uur sport en spel, vlieland

Stortemelk Halve Marathon

De 24ste alweer!

Hoera: het grootste jaarlijkse sportevenement op Vlieland en een must voor iedere rechtgeaarde loop- en Vlieland-liefhebber is er weer. Alle benodigde informatie over afstanden, tijden, kleedruimte, bootreis etc. vind je op de site van de Halve Marathon Vlieland. Zodra duidelijk is wanneer de inschrijving start, laten we dat ook hier weten.

De prijsuitreiking na de wedstrijd is om 15:30 uur op het terras van de Bolder op kampeerterrein Stortemelk. Die wordt afgesloten met live muziek - elk jaar met de Casanova's - en dat betekent altijd dik feest!

's Ochtends is er speciaal voor de jeugd de Ministortelon, een loopwedstrijd op kampeerterrein Stortemelk: eerst voor de kleintjes en dan voor de 'bovenbouw' van de jongeren. Check voor de juiste starttijden de posters op Stortemelk en het wekelijkse recreatiekrantje.

Begin dit jaar overleed Jan Houter, de onvolprezen spreekstalmeester bij alle edities van onze Halve Marathon. Wij van Stortemelk zullen hem ontzettend missen bij start en finish van alle afstanden.

Stortemelk Halve Marathon

Foto: Janke van der Schaaf

Website Stortemelk Halve Marathon
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey