Tangarine HELAAS AFGELAST
Tangarine HELAAS AFGELAST
Tangarine HELAAS AFGELAST

zo 27 aug - 17.00 uur Bospodium muziek

Tangarine HELAAS AFGELAST

Tweestemmige westcoast en softrock-harmoniën als uit een mond

IN VERBAND MET STEMPROBLEMEN KAN TANGARINE VANMIDDAG HELAAS NIET OPTREDEN. WIJ WENSEN DE BROERS VEEL BETERSCHAP EN HOPEIJK ZIEN WE HEN VOLGENDE JAAR WEER OP STORTEMELK.

Al een decennium zijn Arnout en Sander Brinks van Tangarine de bekendste zingende broers van Nederland, die zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan. ‘Samenzang, zó prachtig dat hij uit één mond lijkt te komen in plaats van uit twee,' schreef de Volkskrant ooit.

In 2014 veroverde Tangarine de harten van tv-kijkend Nederland als huisband van De Wereld Draait Door. In de jaren erna brachten ze vier albums, twee EP’s en verschillende singles uit. Onder meer het album ‘There and Back’ dat ze samen met de roemruchte Amerikaanse band Calexico opnamen in 2016, in de VS. De broers reisden langs vrijwel ieder podium in Nederland en speelden op festivals als Lowlands, Haldern Pop en Into The Great Wide Open en werden - en passant - in 2017 door Esquire uitgeroepen tot ‘best geklede artiest’. Op 23 juni 2023 verschijnt het nieuwe Tangarine-album ‘Blank Cassette’. Opnieuw met de voor Tangarine kenmerkende sterke melodielijnen en tweestemmige harmonieën die een nostalgisch westcoast- en 70-softrock-gevoel oproepen. De singles ‘Big Star’, ‘City to the Country’ en ‘On the Road' van deze plaat waren het afgelopen jaar veelvuldig te horen op radio en TV. Dit najaar volgt hun theatertour 'Running in the Family'. 

Arnout en Sander staan deze mooie zomerzondagmiddag op het Bospodium, naast de entree van Stortemelk. Daar kun je na het strand direct heen, en liggend op een kleedje luisteren naar hun prachtige tweezang en sublieme gitaarspel. 

Kaarten voor dit concert bestel je via recreatie.stortemelk.nl.

Tangarine HELAAS AFGELAST

Foto: Paul Bellaart

Website Tangarine
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey