The KIK 'Hertaalt Eurovisie'
The KIK 'Hertaalt Eurovisie'
The KIK 'Hertaalt Eurovisie'

zo 19 jun - 14.00 uur Grote Zaal muziek

The KIK 'Hertaalt Eurovisie'

's Middags als afsluiter van J'aime La Vlie!

'In 'Hertaalt Eurovisie' neemt The KIK eenieder mee langs ouder-en nieuwerwets Eurovisie Songfestival-materiaal. Door zanger Dave von Raven eigenhandig hertaald. Origineel en briljant uitgevoerd zoals alleen The KIK dat kan. 

Op uitnodiging van Beau van Erven Dorens speelde de band rond de Eurovisie-editie van 2021 in Rotterdam op volstrekt eigen wijze bekende Eurovisie Songfestival-hits, in het Nederlands uiteraard, en bracht daarna een EP uit met vijf van deze hertalingen. Al jaren steekt Dave von Raven zijn fascinatie en liefde voor het bekendste muziekfestival van (in ieder geval) Europa, niet onder stoelen of banken. En dan met name die voor de kwalitatief hoogstaande popsongs. Denk aan Abba, France Gall en aan The Common Linnets. Maar ook aan Dana International en Bucks Fizz. Een muzikale theatervoorstelling doorspekt van (on)gein, met Dave von Raven (zang, gitaar, toetsen), Ries Doms (drums, percussie), Marcel Groenwegen (bas), Arjan Spies (zang, gitaar) en Paul Zoontjens (toetsen).'

Wij zijn bijzonder vereerd dat we ons 'Eurovisie-meets-Vlieland'-festival J'aime La Vlie afsluiten met dit zondagmiddagconcert van The KIK. Ook zonder festival-passe-partout kun je erheen. Boek hier direct dat J'aime La Vlie-passe-partout of je ticket voor het KIK-concert. Veel leuker kun je een (J'aime La) Vlie-weekend niet afsluiten. En lekker ruim voordat de laatste boot van het eiland vertrekt!

The KIK 'Hertaalt Eurovisie'

Foto: Casper Rila

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey