Seizoenplaats

Seizoenplaats

Heerlijk, voor langere tijd met je tent op Stortemelk

Stortemelk biedt de keuze uit vaste - afgepaalde - seizoenplaatsen mét of zonder elektra, of vrije seizoenplaatsen. Deze lang kampeerplaatsen kiest u voor een volledig seizoen, of een voor-, hoog- of midseizoen.

Goed om te weten

  • Bestaande seizoenplaatsen opnieuw aanvragen
    Het opnieuw aanvragen van een bestaande seizoenplaats voor het volgend seizoen, 2020, doet u vóór 1 december 2019 via het Aanvraagformulier seizoenplaats.
  • Alle seizoenplaatsten voor 2020 zijn geboekt, dus een nieuwe seizoenplaats aanvragen voor dit jaar is niet meer mogelijk. De boekingsdatum voor het reserveren van een nieuwe seizoenplaats voor 2021 publiceren we eind 2020 op onze website.

Hoe de nieuwe seizoenplaats te boeken:

1. kies het gewenste arrangement;
2. kies het gewenste vak;
3. kiest u een vrije plaats, dan kunt u de boeking verder afhandelen;
4. kiest u een vaste plaats, klik dan op de knop 'voorkeursboeking'. Er verschijnt een plattegrond: de plaatsen bij de groene pointers zijn beschikbaar (de niet beschikbare plaatsen hebben rode pointers);
5. u klikt de gewenste plaats aan en kunt dan de online boeking afmaken, of u kunt de boeking afhandelen zonder op de plattegrond een plaats aan te klikken. In dat geval kiest het stysteem de eerst beschikbare plaats.

NB: er kunnen meerdere gasten tegelijkertijd een plaats aanklikken. Degene die de boeking het eerst afmaakt, heeft de plaats gereserveerd en ontvangt meteen een automatische emailbevastiging met een reserveringsnummer.

Nieuws

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey