Seizoenplaats

Seizoenplaats

Heerlijk, voor langere tijd met je tent op Stortemelk

Stortemelk biedt de keuze uit vaste - afgepaalde - seizoenplaatsen mét of zonder elektra, of vrije seizoenplaatsen. Deze lang kampeerplaatsen kiest u voor een volledig seizoen, of een voor-, hoog- of midseizoen.

Goed om te weten

 • Bestaande seizoenplaatsen opnieuw aanvragen
  Het opnieuw aanvragen van een bestaande seizoenplaats (exact hetzelfde arrangement en exact dezelfde plaats) voor het volgende seizoen kunt u voor 1 november doen in het jaar voorafgaand aan het betreffende seizoen via het Aanvraagformulier seizoenplaats.

  Let op: de datum waarop de bestaande seizoenplaatsen opnieuw aangevraagd kunnen worden is met ingang van 2021 een maand vervroegd.

  Nieuwe seizoenplaats aanvragen
  Helaas: er zijn voor het zomerseizoen van 2021 geen nieuwe seizoenplaatsen beschikbaar. Veel kampeerders blijven - waarschijnlijk door de coronasituatie - uitgebreid in Nederland en dus ook op Stortemelk kamperen.

  Voor 2022 zullen de eventueel vrijgekomen seizoenplaatsen uitsluitend online geboekt kunnen worden. De datum waarop deze plaatsen geboekt kunnen worden zal in begin januari 2022 op deze site vermeld worden.

 • ANWB
 • Recron
 • Greenkey