Na het strand met een drankje op het terras en 's avonds naar een bandje in de Grote Zaal: ongekend!

Jongerenterrein

Voor alleenreizende jongeren vanaf 16 jaar

Hier kun je vrij kamperen. Dichtbij het strand en naast grandcafé en podium De Bolder, met elk jaar een muziek- en theaterprogramma om je vingers bij af te likken. Check het programma (vanaf juni compleet).

Jongerenterrein

Goed om te weten

  • Voor het jongerenterrein gelden specifieke regels. Deze staan vermeld in de reserveringsbevestiging die je van kampeerterrein Stortemelk hebt ontvangen. Lees ze goed door
  • Omdat het flink kan waaien op de Waddeneilanden, raden wij je met klem aan een degelijke, stormvaste tent mee te nemen en die vast te zetten met houten haringen.

Leuk om te weten

  • Op Stortemelk kampeer je nooit verder dan 200 m verwijderd van strand en bos
  • Als gast van het kampeerterrein kunt je ook dit jaar gratis gebruikmaken van zwembad Flidunen. De hiervoor bestemde voucher wordt éénmaal verstrekt tijdens je verblijf, en alleen aan personen die zich op Stortemelk als gast hebben aangemeld. Je kunt deze afhalen bij de receptie, liefst buiten de drukte op de receptie in verband met de aankomst- en vertrektijden van de boot. Waarvoor hartelijk dank!

Tentenhuur Jongeren

Tentenhuur Jongeren

Op het Jongerenterrein verhuurt Stortemelk verhuurt vijf eenvoudig ingerichte De Waard-huurtenten, geschikt voor maximaal 4 personen. Deze zijn uitgerust met een tafel met 4 stoelen, 4 slaapmatjes met 4 hoofdkussens, een lamp, een bezem, veger en blik en een afvalbak.

Kijk hier!

Klik een aankomst- en een vertrekdatum aan

Legenda
Beschikbare aankomst- en vertrekdata
Een moment geduld alstublieft, de actuele informatie wordt geladen. loader

Uw boekingsgegevens

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey