Boshuisjes
Wakker worden tussen de bomen, vlakbij de zee.

Boshuisjes

Voor grotere en kleinere gezelschappen

Verscholen in het bos langs kampeerterrein Stortemelk en vlakbij het Noordzeestrand staan inmiddels 24 prachtige houten boshuisjes. Deze specifiek voor dit bos ontworpen en sfeervol ingerichte vakantiehuisjes - in tien unieke ontwerpen - zijn relatief klein, maar voorzien van alle comfort en geschikt voor de verhuur gedurende het hele jaar.

Er zijn vijf 4-persoonshuisjes, te weten de Barn, Beukennoot, Spider, Woodrock en Solo. De Solo heeft als extra een uitschuifbaar kinderbedje, waardoor het ideaal is voor een gezin met drie kinderen. Model Ark is ingericht voor vijf personen. Nieuwgebouwd in 2021 - en wat zijn we er weer trots op - zijn de 8-persoons Burcht en de Spider XL, de 2- en 6-persoons Origami en Paviljoen. De laatstgenoemde typen zijn apart, maar door een goed geïsoleerde schuifwand ook samen te huren (NB U dient dan wel twee boekingen te maken).

Goed om te weten

 • Vanwege de hoge energieprijzen gaan wij over tot het hanteren van een energietoeslag voor alle reserveringen in de periode van 17 februari tot en met 30 juni 2023. Het is mogelijk dat wij ook na 30 juni een energietoeslag berekenen. Dit zullen wij dan minimaal 14 dagen van tevoren communiceren.
 • Wanneer u geen boeking in 2023 kunt maken, betekent dat dat er in de door u gewenste periode geen plaats is. Het boekingssysteem functioneert goed;
 • Als Stichting Rekreatiebelangen Vlieland (exploitant van kampeerterrein Stortemelk en de bos- en duinhuisjes van Stortemelk) verzoeken wij onze huurders altijd de actueel geldende voorschriften van de overheid en het RIVM ten aanzien van het coronavirus in acht te nemen;
 • Wij verhuren onze huisjes alleen aan personen boven 21 jaar;
 • In al onze boshuisjes is zowel een kinderbed als een kinderstoel aanwezig;
 • Huisdieren zijn niet toegestaan in de boshuisjes;
 • Er zijn hoofdkussens en dekbedden aanwezig. U kunt een kant en klaar linnenpakket bestellen via Linnenservice Vlieland of bij VisitVlieland Linnenverhuur;
 • In de types Woodrock en Spider is in geen van beide slaapkamers ruimte voor een kinderbedje, echter wel in de woonkamer. In de types Barn en Beukennoot kan één kinderbedje bijgeplaatst worden in één van de slaapkamers.
 • Roken is niet toegestaan in onze boshuisjes;
 • Bij aankomst op Vlieland kunt u uw bagage gratis meegeven aan Bagagevervoer Vlieland en doorgeven waar deze afgeleverd moet worden. Dit bedrijf kan uw bagage op de dag van vertrek weer naar de boot brengen. Let op: u deponeert uw bagage in Harlingen dus niet op Stortemelk-karren maar op de karren van Rederij Doeksen!

Leuk om te weten
Al onze gasten, zowel die van Stortemelk als die van onze vakantiehuisjes, hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot zwembad Flidunen. De hiervoor bestemde voucher krijgt u thuis gestuurd met uw boekingsbevestiging. NB Raadpleeg de website van Flidunen voor actuele openingstijden.

Boshuisje 1: Kuif

Model 'Solo' (4-p + kinderbedje)

Dit fraaie huisje heeft een fiere kuif en veel raampartijen. Boven zijn de badkamer, een 2-persoons …

Meer info & boeken
Boshuisje 1: Kuif

Boshuisje 13: Kap

Model 'Solo' (4-p + kinderbedje)

Dit fraaie huisje heeft een fiere kuif en veel raampartijen. Boven zijn de badkamer, een 2-persoons …

Meer info & boeken
Boshuisje 13: Kap

Plattegrond

Boshuisjes
 • ANWB
 • Recron
 • Greenkey