Zwembad

Zwembad

Gratis toegang voor alle onze gasten van kampeerterrein Stortemelk en onze vakantiehuisjes!

Al onze gasten, zowel die van kampeerterrein Stortemelk als die van onze vakantiehuisjes, hebben tijdens hun verblijf op Vlieland gratis toegang tot zwembad Flidunen. De hiervoor bestemde voucher wordt thuisgestuurd met de boekingsbevestiging. Raadpleeg de website van Flidunen (www.sportcentrumflidunen.nl) voor actuele openingstijden en het overige sportieve aanbod.

NB Zowel voor banenzwemmen (maximaal 12 personen tegelijk) als recreatief zwemmen (maximaal 75 personen) in Flidunen moet je (ook als Stortemelk-gast) reserveren via de Eversports-app.

Momenteel dien je je met voucher aan te melden bij de balie. Er wordt nu gewerkt aan een andere manier van reserveren voor Stortemelk-gasten. Excuses voor het ongemak.


Specifiek voor het banenzwemmen geldt:
- je reserveert per half uur (meedere keren een half uur achter elkaar boeken is uiteraard ook mogelijk);
- je gaat het water in wanneer het door jou gereserveerde halfuur ingaat (op het hele of halve uur). Zo blijft het overzichtelijk voor de Flidunen-medewerkers.

Sportcentrum Flidunen, midden in het bos en vlakbij kampeerterrein Stortemelk, beschikt behalve over het 25 meter-wedstrijdbad over een 50 meter lange, overdekte glijbaan en een jetstream. Daarnaast is er een ondiep recreatiebad met turbo-douche en een aangrenzend babybad. Het sportcentrum heeft ook een fantastische fitnessruimte en er zijn 's zomers diverse extra buitenactiviteiten. In januari en februari is het zwembad beperkt geopend.

Programma

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey